Dagje meevaren

Zeilen met Daam

U zoekt een dagje weg of wilt er even helemaal uit? Alleen? Of met vrienden, relaties of collega’s? Zeilen met Daam biedt een unieke ervaring op het water! Of u nu alleen of met een groep mee wilt, het kan beide. De Friese zeilcharter is zowel comfortabel als avontuurlijk want hij laat met gemiddeld met 17 kilometer per uur de meeste andere zeilers ver achter zich. Topsnelheid is tot nu toe 42 km per uur!

Zeilen met Daam is een nieuw concept in de Zeilcharter wereld

Zeilen met Daam een perfecte zeilbeleving

Houdt u niet van scheefgaan? Dan is dit de perfecte zeilbeleving voor u: de trimaran blijft door de twee drijvers namelijk veel stabieler op het water. Zeilen met Daam biedt volop comfort aangezien er naast de kajuit ook veel ruimte op de trampoline is waar u heerlijk kunt zitten of zelfs liggen. Ziet u zich al liggend met een drankje, de zilte wind door uw haar, vriendelijk groetend naar de stilstaande automobilisten terwijl we de afsluitdijk doorkruisen op weg naar het wad waar u zeehondjes kunt spotten?

Zeilen met Daam biedt verschillen dagtochten. Vanuit Makkum kunt u zeilen naar zowel Texel, Vlieland als Terschelling. Ook Medemblik en Enkhuizen behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn ook halve dagtochten mogelijk.

Voor meer informatie www.zeilenmetdaam.nl of 0621592204

De Seestern

De “Seestern” is een kindvriendelijke en vooral kindveilige boot door de geheel dichte omheining rondom het schip. De robbentochten zijn dé specialiteit van de Seestern.

Contact
Holle Poarte 2
8754 HC Makkum
06-10215403
info@rondvaartmakkum.nl
www.rondvaartmakkum.nl

Robbentochten
Friesland Sloepverhuur
Fryslan Sloepverhuur

Kunt u ook zo genieten van een zonnige dag op het water? Er gaat toch niets boven het varen in een luxe sloep, met heerlijke catering aan boord, mooie weidse uitzichten, een heerlijk zonnetje en prettig gezelschap? Voor dit alles, en meer, bent u bij Fryslânsloepen Makkum aan het juiste adres.

Contact
Dorpsweg 4                                        
8755 JH Idsegahuizum
0653- 665564
info@fryslansloep.nl
www.fryslansloep.nl

Stichting It Preamke

Stichting It Preamke organiseert rondvaarten via vaarroutes per nostalgische praam, met als doel de belangstelling voor de natuur, cultuur, historie, kunst en recreatie te bevorderen.

Contact
Suderseewei 11
8754 GK Makkum
Tel: 0515 – 232 222
www.preamke.nl

It Preamke
Het Friese Hart
Blazer TX33 poolster

De stichting Behoud Blazer is in 2000 op initiatief van de vereniging Botter Behoud opgericht om het laatste originele exemplaar voor het nageslacht te bewaren. Hier kan worden kennisgemaakt met de sfeer van vroeger. Maximaal 12 personen kunnen meevaren.

Contact
Van Aylvaweg 38
8748 CE Witmarsum
Tel. 0613 802 319
info@hetfriesehart.nl
www.hetfriesehart.nl

Simmermoarn

Varen over de meren en vaarten, het is mogelijk met de Simmermoarn.

Contact

Wiepke Wierda
06 – 42 90 11 30
info@simmermoarn.nl
www.simmermoarn.nl
simmermoarn
ReserveerWebcam