Winkels rondom Marina Makkum

Supermarkt 'Super op vakantie'

Spar supermarkt “Super Op Vakantie” biedt u een compleet en ruim assortiment voor uw dagelijkse boodschappen zodat u nog meer kan ontspannen en genieten van uw welverdiende vakantie. Op de diverse afdelingen vind u; kruidenierswaren, groenten en fruit, vlees, vleeswaren, kaas en natuurlijk niet te vergeten onze uitgebreide broodafdeling, waar ’s ochtends voor dag en dauw verse stokbroden, pistolets, croissants en nog veel meer lekkere en gezonde producten voor u worden gebakken.

Supermarkt
Drogisterij jachthaven Marina Makkum

Drogisterij, Kadoshop, Slijterij

Op zoek naar een leuk cadeau voor de thuisblijvers? Een lekkere fles wijn? Of een mooi souvenir? Dan kunt u terecht bij de kadoshop en de slijterij. Voor een uitgebreid assortiment drogisterijartikelen of kleine kampeerspullen kunt u terecht in de drogisterij.

Visser & Tan beach store

Een dynamische, eigentijdse modezaak die u op de boulevard van het friese dorp Makkum vindt. De boulevard ligt direct aan het IJsselmeerstrand. Visser Mode is al 22 jaar een begrip onder de inwoners van Makkum en omstreken. Tevens hebben wij jaarlijks een groot aantal vaste en nieuwe bezoekers vanuit het prachtige toeristische gebied de “Holle Poarte”, waar wij gevestigd zijn. De winkel bevat een zeer gevarieerd aanbod in dames, heren, en kindermode merken. Gedurende het zomerseizoen, zijn wij zeven dagen per week geopend. Wij bieden u wekelijks een vernieuwend aanbod in de leukste en nieuwste modetrends voor het hele gezin.
Zo vindt u bij ons al vanaf vroeg voorjaar een ruime keuze in badkledingmerken, slippers, schoeisel, zomerkleding, ondergoed en aanverwante strandartikelen voor alle leeftijden. Ook in de winter blijven wij u verrassen, en zijn wij nog steeds elke zaterdag en zondag geopend. Dan kunt u bij ons terecht voor een heerlijke warme winterjas, een comfortabel vest of een van de andere wintermodetrends.

Wij verwelkomen u graag bij Visser & Tan beach store op de boulevard in Makkum!

Visser en Tan Beach Store
Adres

Strand Boulevard Holle Poarte
Skilbank 7-8
8754 HP Makkum

Telefoon

0515-231032

E-mail & Website

info@vissermode.nl
www.vissermode.nl

Funsport

Funsport

Direct aan het strand op de boulevard in Makkum Friesland vind je onze windsurf-, kitesurf- en snowboardwinkel genaamd Funsport Makkum. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring, daarom durven wij te zeggen “Voor het beste advies moet je bij de Funsportspecialist zijn!”. Wij verkopen onder andere de kledingmerken O’Neill, Brunotti, Billabong, Bench, Moscow TimeZone, Barts, Ceyll, Bananamoon. Voor de windsurfer verkopen we de merken North Sails, Neilpryde, Starboard, Serverne, JP, Tabou, JP Australia, Naish. Voor de kitesurfer de merken North Kiteboarding, Cabrinha en Naish. In onze webwinkel staan alle producten welke wij verkopen. Wij zorgen dat jouw bestelling altijd thuis wordt afgeleverd. Betalen kan gemakkelijk via iDeal. Zo blijft het simpel. Bij ons kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht. Funsport Makkum, voor windsurf-, kitesurf- en snowboardmaterialen, of de nieuwste surf-, kite- en snowboard- en vrijetijdsmode.

Adres

De Skibank 9
8754 HP Makkum

Telefoon

0515-231085

E-mail & Website

info@funsportmakkum.nl
www.funsportmakkum.nl

ReserveerWebcam