Zwembaden in de omgeving

Op de jachthaven kunt u gratis gebruikmaken van ons buitenzwembad. Verder zijn er in de omgeving nog enkele zwembaden.

Zwembad Mounewetter

Kom zwemmen in ons prachtige openlucht zwembad Mounewetter te Witmarsum. Alle faciliteiten voor een geweldige dag zijn bij ons aanwezig. Zo hebben wij meer dan voldoende ligplekken op onze speelweide van 150m2, een fantastisch waterpark, een 25m baan, een springkussen, een klimrek, een peuterbad, twee duikplanken en een super gave glijbaan! En nog veel meer..

Zwembad Mounewetter
Adres

Mouneplein 5
8748 DT Witmarsum

Telefoon

0517 – 531704

E-mail & Website

info@zwembadmounewetter.com
www.zwembadmounewetter.nl

Vitaloo zwembad

Optisport Vitaloo

In het Optisport Vitaloo zwembad is het aangenaam verpozen. Niet alleen zwemmen behoord tot de mogelijkheden maar ook lekker luieren rondom het water. In het 25 meter bad zal er altijd sprake zijn van enige actie omdat daar vanzelf gezwommen dient te worden. In het recreatiebad zal er altijd sprake zijn van een ontspannende sfeer omdat men daar inderdaad ontspanning kan vinden in het ondiepe water. In het bassin is een whirlpool, zitbank en een ligbank gemaakt waar men heerlijk kan ontspannen. U kunt een kop koffie aan de zwemmersbar of op het zwemmersterras nuttigen. Ook aan de hele kleintjes is gedacht: een peuterbadje met waterspuitertjes staan tot hun beschikking. Met name in de zomerperiode is het zwembad bijzonder uniek, omdat men in die periode namelijk binnen kan zwemmen en buiten vele mogelijkheden heeft om te spelen en van de zon te genieten op het schitterende speelveld.

Adres
Badweg 5
8701 XG  Bolsward
Telefoon

0515-573573

E-mail & Website

vitaloo@optisport.nl
www.optisport.nl

Swimfun

Beleef een spetterend dagje uit in subtropisch zwemparadijs Swimfun. Beleef een spannend avontuur in de wildwaterbaan. Deze kronkelt door de jungle, door grotten en langs watervallen. Beleef alle spannende glijbanen of leef je uit in het golfslagbad. Een stroomversnelling, whirlpool, peuter & kleuterbad, koudwaterput, kruidenbaden, Turkse stoomcabines, zonnebanken, sauna, horeca… u vindt het hier allemaal!

Swimfun
Adres
Sewei 3
8501 SP Joure
Telefoon

0513 417 648

E-mail & Website

info@swimfun.nl
www.swimfun.nl

ReserveerWebcam