Marina Makkum

Direct gelegen aan de Friese IJsselmeerkust, op nog geen kwartier varen van de sluizen naar de Waddenzee ligt onze jachthaven Marina Makkum.

Dé ideale uitvalsbasis dus voor het ontdekken van de Wadden of het maken van tochten over het IJsselmeer! Voor elke windrichting kiest u de perfecte koers!

Jachthaven Marina Makkum

Van alle gemakken voorzien

Onze kindvriendelijke jachthaven beschikt over 600 ligplaatsen variërend van 9 tot 20 meter, allen met eigen stroom- en wateraansluiting. Om onze gasten een zo aangenaam mogelijk verblijf te bieden beschikken wij over alle faciliteiten die u verwacht van een goede jachthaven. Ruime en frisse toiletgebouwen, prima gratis Wifi. Uitstekende restaurants, goede wasserette, grote supermarkt, handige drogisterij, een slijterij en zelfs een tankstation. Naast het havenkantoor is de bibliotheek waar u boeken kunt lenen of ruilen en op het strand vind u onze unieke strandbieb! De jachthaven is per auto gemakkelijk te bereiken. 

Recreatieteam voor de kids

Ook uw kinderen hoeven zich niet te vervelen, ze kunnen zich naar hartenlust uitleven in ons ruime, veilige zwembad, de speeltuinen, bij de tafeltennistafels of bij ons recreatieteam, dat ’s zomers klaarstaat om uw kinderen te vermaken. 

Jachthaven bloemen jachthaven Marina Makkum

1 ligplaats 2 havens!

Marina Makkum is een zusterhaven van Marina Volendam.  Als u een ligplaats heeft in Marina Makkum mag u gratis zo vaak en zo lang u wilt in Marina Volendam overnachten. 

Marina Makkum
ReserveerWebcam