Zeiljacht huren

Samen maritiem

Vanuit Makkum, of iedere andere door u gewenste haven, varen wij het IJsselmeer, de Waddenzee en/of de Noordzee op, voor een volledig verzorgde dag met groepen tot 12 personen per catamaran,  een weekend of meerdaagse zeilreis met groepen tot 8 personen per catamaran. Omdat de Bejo II en Bejo III snelle schepen zijn kunnen wij afstanden afleggen én tijd overhouden om de steden en dorpen aan het meer, de waddeneilanden of de kust te verkennen. En wat dacht u van droogvallen op het wad, zeehondjes kijken en een mooie zonsondergang?

De ideale invulling van een familiedag, bedrijfsuitje, teambuilding etc. Ook de catering aan boord kan door ons worden verzorgd: van ontbijt tot diner, van eenvoudig tot zeer luxe, aangepast aan uw wensen.

Tornado Sailing

Tornado Sailing verhuurt zeiljachten/ zeilboten en motorjachten / motorboten en is in Nederland, België en Luxemburg de importeur van Delphia Yachts. De huurvloot is tegelijkertijd onze showroom dus u huurt altijd verzekerd een “nieuw” en net schip van recent bouwjaar!

Makkum ligt op 20 minuten van de sluizen Kornwerderzand, zo heeft u de Waddenzee ook voor een weekend al binnen vaarbereik. Even een weekend of midweek naar Texel, Vlieland of Terschelling. Gewoon doen!

ReserveerWebcam