Kinderanimatie

Activiteiten voor kinderen
Voor al onze gasten van de jachthaven worden in het seizoen dagelijks allerlei activiteiten georganiseerd, voor jong en oud! Hiervoor is een speciaal recreatieteam aangesteld dat alles in het werk stelt om u en uw kinderen een fijne vakantie te bezorgen!

Voor de kinderen is er genoeg te beleven o.a: Tafeltennis, voetbaltafel, groot Mens-erger-je-niet spel. De balletjes, batjes, pionnen en dobbelsteen kun je afhalen op het havenkantoor. Speeltoestellen staan op de hoofdsteiger, bij het zwembad en in de hoek van de haven. Hier kun je ook volleyballen en er is een Pannakooi. Bij de campingreceptie staan Playstations en een Airhockey tafel. Ook is er een kinderboerderij met speeltuin en een speeleiland waar je kunt klimmen. Ons recreatieteam heeft een leuk programma voor iedereen. Check ook de nieuwe chillruimte bij de piramide, met gratis internet, tablets en chille hangbanken!

Ook is er sinds kort een binnenspeelplaats voor de jongste gasten van Marina Makkum. De speelplaats bevindt zich naast het havenkantoor en is geopend tijdens kantooruren. Er kan lekker met de lego, auto’s, getekend en geknutseld worden als het bijvoorbeeld een keertje iets minder weer is!

Kinderanimatie programma 2021

Holle Poarte kinderanimatie
ReserveerWebcam