OVER ONS

Jarenlange ervaring

Onze jachthaven is in 1991 geopend en is een zusterhaven van Marina Voledam. U kunt dus genieten van 2 ligplaatsen voor de prijs van 1.

Van alle gemakken voorzien.

De haven heeft een luxe en open uitstraling en is heel toegankelijk. Het havenkantoor bevindt zich aan het begin van de haven en heeft groots uitzicht over de haven. De sfeer is warm en gezellig.

Jachtservice

Voor jachtservice, winterstalling, zeilmakerij, tuigerij en watersportwinkel kunt u ook terecht bij ons in en rondom de jachthaven.

Pittoreske omgeving

Rondom Marina Makkum bevinden zich talloze cafeetjes, restaurantjes en winkeltjes. U kunt hier in ongedwongen sfeer lekker eten en drinken. Op loopafstand van onze jachthaven bevindt zich Camping de Holle Poarte met een prachtig wit zandstrand, zee en veel gezelligheid.

Perfecte uitvalsbasis

De perfecte full-service uitvalsbasis tussen IJsselmeer en Waddenzee! Met nog geen kwartier varen van de sluizen naar het wad toe is Marina Makkum de gezelligste jachthaven voor jong en oud! Wilt u het wad ontdekken of liever toch een mooie tocht maken over het IJsselmeer? Voor elke windrichting kiest u de perfecte koers!

35Jaar ervaring
600Ligplaatsen
5Sterren comfort
6Havenmeesters

Wij staan altijd voor u klaar!

Kom gezellig langs bij het havenkantoor voor al je vragen over een ligplaats of andere zaken. Ons team staat altijd klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Zien we je snel?