KIDS

Als uw kind geniet, geniet u toch ook?

Speeltoestellen in de jachthaven

Op de centrale hoofdsteiger binden zich tal van leuke speelattributen. Zo staat er een groot klimtoestel met touwen, rekken en een glijbaan. Achter het havenkantoor is een leuk verkeerspleintje aangelegd met een garage. Hier kunnen de jonge kinderen zich vermaken met alle loopautootjes en motortjes.

Ook hebben wij een voetbaltafel en een pingpong tafel neergezet voor de oudere kinderen (en ouders 🙂 en staat er een voetbaltafel en een levensgroot mens-erger-je-niet spel. De balletjes, batjes, pionnen en dobbelsteen kun je afhalen op het havenkantoor.

Naast het zwembad en in de hoek van de haven kunnen de kinderen volleyballen en er is een Pannakooi aanwezig.

Ook is er sinds kort een binnenspeelplaats voor de jongste gasten van Marina Makkum. De speelplaats bevindt zich naast het havenkantoor en is geopend tijdens kantooruren. Er kan lekker met de lego, auto’s, getekend en geknutseld worden als het bijvoorbeeld een keertje iets minder weer is!

Bij de campingreceptie staan Playstations en een Airhockey tafel. Ook is er een kinderboerderij met speeltuin en een speeleiland waar je kunt klimmen.

Zwembad

In het hoekje van de haven kunnen de jongste gasten samen met hun ouders genieten van het zwembad.

Het zwembad is in het hoogseizoen elke dag geopend van 09:30 tot 19:00 uur.

Kinderanimatie

Voor al onze gasten van de jachthaven worden in het seizoen dagelijks allerlei activiteiten georganiseerd, voor jong en oud. Hiervoor is een speciaal recreatieteam aangesteld dat alles in het werk stelt om u en uw kinderen een fijne vakantie te bezorgen. Jong of oud, er is voor ieder wat wils.

Het animatieprogramma vindt u hier.

Jeudzeilcursussen in de optimist

Speciaal voor alle jonge watersporters in de omgeving organiseren wij deze zomer  zeilcursussen in de optimist! Ideaal om uw kind of kleinkind op een leuke manier kennis te laten maken met de watersport. Gezellig én leerzaam! Na deelname ontvangt de cursist een diploma.

De optimist is dé jeugdboot om van jongs af aan alleen in te leren zeilen. Het is een eenmans jeugdzeilbootje met een lengte van 2,30 meter. Ze zijn gemaakt van keihard plastic, waardoor ze tegen een stootje kunnen. Samen met de grote stabiliteit maakt dit de optimist tot een perfect lesbootje.

In 4 leuke lesdagen leren de kinderen zelf te zeilen in een ‘eigen’ boot. De zeilcursus wordt aangeboden voor de jeugd van 7 t/m 12 jaar en starten vanaf 19 juli t/m 23 juli en van 9 augustus t/m 13 augustus. Kosten zijn 350,- per kind, maar heeft u een ligplaats in Marina Volendam of in Marina Makkum? Dan krijgt u 50% korting! 

En nog veel meer…

  • Kinderbadje bij douches
  • Gratis waterijsjes hoogzomer