KIDS

Als uw kind geniet, geniet u toch ook?

Speeltoestellen in de jachthaven

Op de hoofdsteiger vind je een uitgebreide verzameling van speelgelegenheden. Centraal staat een avontuurlijk klimtoestel, uitgerust met touwen, rekken en een glijbaan. Vlak daarvoor vind je een jeu de boules-baan, compleet met ballen, geschikt voor alle leeftijden.

Voor de oudere kinderen en volwassenen is er een voetbaltafel, een pingpongtafel, en een gigantische versie van het spel mens-erger-je-niet. Benodigdheden zoals balletjes, batjes, dobbelsteen en pionnen zijn verkrijgbaar bij het havenkantoor.

In een gezellig hoekje van de haven, dicht bij het kleine toiletgebouw, bieden we ruimte voor een potje voetbal of volleybal.

Direct naast het havenkantoor, vind je een speciale speel- en computerruimte voor onze jongste gasten, open tijdens kantooruren. Hier kunnen ze naar hartenlust spelen met lego, auto’s, of creatief bezig zijn met teken- en knutselwerkjes, ideaal voor die dagen dat het weer even niet meezit.

Camping Holle Poarte

Het plein bij de campingreceptie is verrijkt met een speelpleintje met schommels, waar jonge kinderen zich kunnen uitleven met loopautotjes.  Voor de ouders zijn er hangmatten geplaatst om heerlijk in te relaxen.

Bij de campingreceptie wachten Playstations en een Airhockey tafel op spelers van alle leeftijden. En voor de kleine avonturiers is er een speeleiland, klaar om beklommen en verkend te worden. Daarnaast beschikt de camping over een kinderboerderij met een naastgelegen speeltuin, waardoor er altijd wat te beleven is.

Zwembad

Geniet met de zonnige dagen van ons zwembad, dagelijks geopend van 08:00 tot 20:00 uur tijdens het hoogseizoen. De perfecte plek voor verkoeling en plezier. U kunt hier genieten door baantjes te zwemmen of lekker te ontspannen in de zon, terwijl kinderen zich vermaken met waterpret en avonturen op de glijbaan. Ontdek het ultieme vakantiegevoel!

Kinderanimatie

Voor al onze gasten van de jachthaven worden in het seizoen dagelijks allerlei activiteiten georganiseerd, voor jong en oud. Hiervoor is een speciaal recreatieteam aangesteld dat alles in het werk stelt om u en uw kinderen een fijne vakantie te bezorgen. Jong of oud, er is voor ieder wat wils.

Het animatieprogramma vindt u hier.

Varen in een optimist

Speciaal voor de jonge watersporters van Marina Makkum hebben wij gratis optimisten beschikbaar. Deze kunnen onder begeleiding van een volwassen gebruikt worden. Ideaal om uw kind of kleinkind op een leuke manier kennis te laten maken met de watersport. Vraag gerust het haventeam voor meer informatie.

En nog veel meer…

  • Computer ruimte
  • Speelruimte
  • Kinderbadje bij douches